Moederdagcadeau geven?

Verras haar met RestaurantCadeau: dé Dinerbon van het Jaar 2016

bestel nu
  • Met onze landelijke dekking van de beste restaurants vindt u altijd een locatie bij u in de buurt.
  • Exclusieve samenwerking met Humphreys en The Harbour Club
  • Binnen 1 werkdag verzonden
bestel nu

Op Moederdag leggen wij onze moeders altijd extra in de watten. Bosje bloemen, ontbijtje op bed en natuurlijk een RestaurantCadeau!

Wil jij je moeder dit jaar ook eens extra verwennen tijdens Moederdag? Geef haar dan een RestaurantCadeau, zodat ze een avondje koken kan overslaan en heerlijk kan gaan eten bij een locatie in jouw buurt.

Moederdag cadeau kopen

RestaurantCadeau heeft de oplossing voor ieder budget, je kunt namelijk zelf een waarde tussen €5 en €150 kiezen voor je cadeaukaart.

Bestel je Moederdag cadeau gemakkelijk online via onze website en ontvang je cadeau in een luxe cadeauverpakking! Je kunt de cadeaukaart ook rechtstreeks bij je moeder laten bezorgen!

Natuurlijk kun je RestaurantCadeau ook bij verschillende winkels, zoals Albert Heijn, Primera en Bruna kopen. Met meer dan 6000 verkooppunten in Nederland is er altijd één bij jou in de buurt. Kijk hier voor een overzicht van onze verkooppunten.

Moederdag

Eigenlijk verdient je moeder iedere dag een cadeau, maar Moederdag is (naast haar verjaardag) dé gelegenheid om je moeder te verrassen met een smakelijk cadeau. De vraag is alleen: waar komt Moederdag nou eigenlijk vandaan?

Moederdag wordt in Nederland gevierd op de tweede zondag van mei en datum stamt uit de Amerikaanse geschiedenis. Toen in 1908 haar moeder overleed, vroeg Anna Jarvis ter nagedachtenis aan haar moeder aan de president of moeders een eigen feestdag mochten krijgen. De president gaf zijn akkoord en zo ontstond Moederdag!

Moederdag is de dag waarop je je moeder, schoonmoeder en/of stiefmoeder ontziet: een dag zonder huishoudelijke taken. Vanuit deze gedachte is onder andere het traditionele ontbijt op bed ontstaan. Met RestaurantCadeau als Moederdag cadeau ontzie je je moeder niet alleen op Moederdag, maar kan zij later in het jaar ook het koken een keer overslaan.