Restaurant Cadeau

Restaurant Cadeau
RestaurantCadeau is het perfecte cadeau voor iedereen die graag uit eten gaat. Met keuze uit duizenden restaurants, waaronder Humphrey’s en De Beren.
Deze cadeaukaart is te verzilveren tot twee jaar vanaf aanschaf datum en kan in delen besteed worden bij één of meerdere van de aangesloten locaties. Voor een overzicht van deelnemende locaties, saldo-checker, geldigheid en volledige algemene voorwaarden kijkt u op www.restaurantcadeaukaart.nl. De algemene voorwaarden liggen tevens ter inzage bij Hawk Commerce BV en zullen op verzoek kosteloos worden toegezonden.
Het gebruik van uw RestaurantCadeau kaart is heel gemakkelijk: Overhandig uw cadeaukaart aan de cassiere om te kunnen betalen. De RestaurantCadeau kaart kan in delen worden besteed bij een of meerdere aangesloten locaties. De lijst van deelnemende locaties kan veranderen, daarom adviseren wij u om www.restaurantcadeaukaart.nl te checken voor een actueel overzicht van de deelnemende locatie.
Gift Card Form
Price is required!
Voer een bedrag in tussen €5 en €150
Ongeldig aantal Minstens 1 en maximaal 10 kaarten
Naam van verzender verplicht Sender name can contain only English symbols! Special characters are not allowed.
Naam ontvanger verplicht Recipient name can contain only English symbols! Recipient First and Last name must contain a space. Special characters are not allowed.