The Harbour Club

The Harbour Club typeert zich door de internationale allure, fantastisch eten en een sprankelende sfeer.

Dit is wat u kunt verwachten bij The Harbour Club: U arriveert op een toplocatie waarbij direct al duidelijk wordt dat u een speciale avond tegemoet gaat. Bij The Harbour Club tafelt u in stijl, niet alleen de locatie is top, het interieur is dat ook, om over de menukaart nog maar te zwijgen! Wat The Harbour Club typeert is dat zij hoogstaande kookkunsten combineren met een oog voor detail. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten, en dit proeft u. U geniet van een wisselend à la carte menu waarop alleen de beste gerechten te vinden zijn. De ingrediënten waarmee de gerechten bereid worden, zijn van hoge kwaliteit en altijd vers. De kwaliteit vindt u overigens niet alleen op uw bord, maar ook bij de bediening en het personeel in het algemeen. Kwaliteit is een van de aspecten die bij The Harbour Club centraal staat. Heeft u wensen of voorkeuren? Geef dit vooral aan!


The Harbour Club heeft haar wortels in de haven, dagverse vis is hier vanzelfsprekend. De heerlijke verse vis is wat The Harbour Club echt op de kaart heeft gezet, die is namelijk van ongekende kwaliteit.

Met uw RestaurantCadeau kiest u uit bijzondere visgerechten, wat dacht u bijvoorbeeld van oesters, fruits de mer zoals kreeft of king crab, kaviaar, zalm of sushi. Voor de alom bekende sushi en sashimi wordt de Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht, deze vis is speciaal gekweekt, er wordt op een dusdanige manier gekweekt dat de tonijn een optimale smaak heeft. Overigens bent u bij The Harbour Club ook meer dan welkom voor een uitgebreid vleesassortiment! Bij The Harbour Club kunt u met uw RestaurantCadeau heerlijk eten… én drinken! De wijnkaart is met veel zorg samengesteld en daardoor heeft u keuze uit heerlijke wijnen; bij ieder gerecht een passende wijn! Naast wijn kunt u ook kiezen uit een van de vele cocktails om uw maaltijd een extraatje te geven. Iedereen moet 100% tevreden het restaurant verlaten en met veel genoegen terugkijken op zijn of haar bezoek. Dit is de glasheldere doelstelling van The Harbour Club. Naast kwaliteit staat service centraal; de geïnspireerde werknemers zorgen ervoor dat uw avond bij The Harbour Club een onvergetelijke avond wordt. Met uw RestaurantCadeau bent u meer dan welkom met elk gezelschap; of u nu met uw partner komt voor een intiem diner, met uw familie om een feestje te vieren, om bij te kletsen met vrienden of een serieus zakendiner heeft; bij The Harbour Club is enorm veel mogelijk, de creativiteit kent weinig grenzen! Kom dus snel langs met uw RestaurantCadeau kaart en geniet! Kom snel langs en vergeet uw RestaurantCadeau niet mee te nemen!

Bestel uw cadeau gemakkelijk, veilig en snel via onze bestelpagina . U kunt zelf kiezen welk bedrag u wilt geven en of u de cadeaukaart wilt laten bezorgen bij de ontvanger.

alle restaurants van the harbour club