Humphrey's

U bent bij Humphrey’s aan het juiste adres wanneer u lekker wilt eten voor een vriendelijke prijs. In het hele land staat Humphrey’s bekend om de lekkere en betaalbare gerechten!

Het concept is als volgt: Bij Humphrey’s kunt u een 3-gangen menu bestellen voor een vaste prijs van € 32,95. Dit is een seizoensgebonden menu met vlees-, vis-, vegetarische en veganistische gerechten. Overigens kunnen alle gerechten van de kaart ook los besteld worden! Op het Humphrey’s menu ziet u dat veelzijdigheid hoog in het vaandel staat: Er is een ruime keuze uit lekkere gerechten en er is werkelijk voor ieder wat wils. Ook aan de kids is gedacht; bij Humphrey’s serveren ze met veel plezier een kindermenu aan gasten jonger dan 12 jaar. Tijdens het aperitief serveert de vlotte bediening ambachtelijk brood ; een perfect begin van een culinaire avond. Het hoofdgerecht wordt aangevuld met verschillende garnituren zoals friet en salade om uw maaltijd compleet te maken. De hoofdgerechten bij Humphrey’s zijn een genot voor het oog en voor de mond, net als de voor- en nagerechten overigens!


Humphrey’s heeft altijd leuke acties en arrangementen.

Voor groepen bijvoorbeeld: Wanneer u met een gezelschap van 15 mensen of meer bij Humphrey’s komt eten, kunt u gebruik maken van het Humphrey’s All-inclusive arrangement. Het arrangement bestaat uit een 3 gangen keuze menu met frisdrank, bier, wijn en koffie of thee voor slechts €45 per persoon. Lekker eten en drinken hoeft helemaal niet duur te zijn! Met uw RestaurantCadeau geniet u van een gevarieerd menu vol specialiteiten, Humphrey’s is de ideale keuze voor een culinaire verrassing tegen een betaalbare prijs. Bij Humphrey’s gaan lekker eten en drinken hand in hand, dit is de reden dat Humphrey’s naast de huiswijn ook verschillende ‘wereldse’ wijnen schenkt, tevens kunt u genieten van heerlijke cocktails. U kunt bij Humphrey’s heerlijk eten in een fijne sfeer, die sfeer komt mede door de vlotte en vriendelijke bediening en de bijzondere inrichting. De inrichting van de Humphrey’s restaurants is te beschrijven als stijlvol en tegelijkertijd erg knus! De sfeer bij Humphrey’s is super, zo ook de locatie van de restaurants; alle vestigingen bevinden zich in en rond het centrum van de stad. Humphrey’s staat bekend in heel Nederland om delekkere en betaalbare gerechten! U vindt Humphrey’s in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Nijmegen, Breda, Amersfoort, Scheveningen, Enschede en Zwolle! Kom snel langs en vergeet uw RestaurantCadeau niet mee te nemen!

Bestel uw cadeau gemakkelijk, veilig en snel via onze bestelpagina . U kunt zelf kiezen welk bedrag u wilt geven en of u de cadeaukaart wilt laten bezorgen bij de ontvanger.

alle restaurants van humphrey's