Gossimijne

Bij Gossimijne bent u met uw RestaurantCadeau op ieder moment van de dag welkom om zomaar even binnen te lopen voor een kopje koffie of thee. Heeft u grotere plannen? Dan bent u bij Gossimijne natuurlijk ook welkom om de uitgebreide menukaart te inspecteren en een keuze te maken uit de heerlijke gerechten van Gossimijne!

Bourgondische gastvrijheid en betaalbare kwaliteit, dit zijn twee waarden die hoog in het vaandel staan bij Gossimijne, daarnaast vinden ze kindvriendelijkheid ook erg belangrijk; kinderen mogen hun eigen menu samenstellen! Niet alleen kinderen worden in het zonnetje gezet bij Gossimijne, iedereen krijgt een persoonlijke behandeling. Het enthousiaste team van de bediening helpt u graag, zij serveren met een glimlach! Heeft u vragen of wilt u iets aangeven? Doe dat gerust, naast betaalbare kwaliteit staat gastvrijheid ook hoog in het vaandel. Zijn er dingen die u echt niet lust? Dit kunt u gewoon doorgeven aan uw gastheer of gastvrouw. Bij Gossimijne doen ze alles om u een prettige avond te bezorgen.


Gossimijne staat voor een gezellige sfeer en natuurlijk goed eten! De chef-koks en de keukenbrigade bereiden de gerechten met passie en liefde. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van verse producten, en dit proeft u!

De kaart van Gossimijne is enorm uitgebreid; het maakt niet uit of u een vleesliefhebber bent, liever vis of vegetarisch eet, of een beetje van alles wilt proberen. Onbeperkt tapas is ideaal voor diegene die niet kan kiezen! Onbeperkt tapas eten of à la Carte genieten van heerlijke gerechten met uw RestaurantCadeau. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De mogelijkheden bij Gossimijne zijn onbeperkt, bij Gossimijne bent u van harte welkom met ieder gezelschap; uw partner, vrienden, collega’s of uw hele familie! Voor groepen zijn de arrangementen van Gossimijne een uitkomst, zo is er voor ieder wat wils! U kunt bij Gossimijne op locatie eten maar als u daar even geen tijd voor heeft, neemt u uw maaltijd gewoon mee, zo geniet u onderweg of thuis van de unieke smaak van Gossimijne! Waar het bij Gossimijne om gaat is dat u op het einde van de avond heerlijk gegeten heeft en naar huis gaat met de gedachte: Gossimijne… dat was lekker! Kom snel eten bij Gossimijne in Den Bosch, Uden, Oss, Veghel, Horst of Venray en vergeet uw RestaurantCadeau kaart niet! Kom snel langs en vergeet uw RestaurantCadeau niet mee te nemen!

Bestel uw cadeau gemakkelijk, veilig en snel via onze bestelpagina . U kunt zelf kiezen welk bedrag u wilt geven en of u de cadeaukaart wilt laten bezorgen bij de ontvanger.

alle restaurants van gossimijne