Vaderdag cadeau

Verras je vader met dé Dinerbon van het Jaar 2016

bestel nu
  • Met onze landelijke dekking van de beste restaurants vindt u altijd een locatie bij u in de buurt.
  • Exclusieve samenwerking met Humphreys en De Beren
  • Binnen 1 werkdag verzonden
bestel nu

RestaurantCadeau is het ideale Vaderdag cadeau voor onze vader. Hij is namelijk gek op eten, maar soms iets minder blij met moeders kookkunsten… Daarom gaat hij graag samen met haar uit eten. Hoe zit het het met jouw vader?

Thais, Mexicaans, Indisch, sterrenmaaltijd of Vlaamse frieten bij een Belgisch eetcafé. Met RestaurantCadeau als Vaderdag cadeau is niets te gek.

Vaderdag cadeau kopen

Kies zelf een waarde tussen €5 en €150 en verras je vader op Vaderdag met een heerlijk cadeau. Hij mag de Restaurant Cadeaukaart aan alles op de menukaart besteden en mag de cadeaukaart ook in delen gebruiken.

Cadeaukaarten die op werkdagen voor 14.00 uur besteld zijn, worden dezelfde dag nog verzonden! Is dat niet snel genoeg? Dan kun je RestaurantCadeau bij ruim 6000 verkooppunten in Nederland halen!

Vaderdag

De derde zondag van juni is de lievelingsdag van iedere vader in Nederland. Het is dan namelijk Vaderdag! En Vaderdag betekent de hele dag verwend worden en natuurlijk een Vaderdag cadeau! Maar waar komt Vaderdag nou eigenlijk vandaan?

Nadat in 1908 voor het eerst Moederdag werd gevierd in Amerika, kwam Sonora Dodd een jaar later op het idee om dit ook voor vaders te doen. Toch werd het geen officiële feestdag tot president Nixon het in 1972 officieel maakte. Zo was Vaderdag een feit!
Op Vaderdag worden alle vaders in de watten gelegd door hun (klein)kinderen en daar hoort natuurlijk een Vaderdag cadeau bij. Iedereen weet dat de liefde van de man door de maag gaat en dus scoor je met RestaurantCadeau als Vaderdag cadeau zeker punten!